Woro – woro :
Kabeh POLISI sak Indonesia lagi
ngelaksanake
“Operasi Patuh 2014″ Bareng2 ..
InsyaALLAH November iki…
Makane ..Nek saiki akeh operasi yo ojo
kaget karo shok ..
Trus ojo muni2 .. “Polisine
nggolek2 .. !!!!!
Operasi iku tujuane iso nemoke
motormu ..
Motore tonggomu,kancam
u,pakdemu,simbahmu seng ilang .. seng
dimaling ..
Sekalian nertibke masyarakat ..
Program Operasi iki luweh mentingke
kegiatan PreEmtive lan Preventive seng
didukung
penegakan hukum kanggo pelanggaran
lalu lintas
seng marai nyebabke Tabrakan &
kejahatan kendaraan ..
Lha mulai saiki Sampekke neng
Sedulurmu, Tonggomu, Gurumu,
Koncomu, Pacarmu, Dosennmu,
Selingkuhan utowo gendakanmu supoyo
nglengkapi dokumen kendaraane
(SIM karo STNK)
BPKB ora usah digowo ndak ilang ..
Mending dilebokke Bank/Koperasi wae
malah dadi duit..
Kelengkapan kendaraan yo dinggo ..
HELM sing standar SNI .. Ojo Helm
proyek opo sigaran ball mbok enggo..
Spion loro kiwo tengen ojo kiwo kabeh
ndak koyo wOng gendeng opo gen iso
karo ngilo gen ketok untune seng njepat..
Plat nomere seng biasa wae rasah
dibentuk-
bentuk sing aneh2 .. opo meneh ditulisi
jenenge mbahmu, mbokmu,lekmu opo
meneh gendekanmu, ndak malah ketok
wong Alay + LeBay ..
Sing nyopir mobil ojo lali nganggo sabuk
pengaman ..
Ojo cuman kanggo pajangan ..
Umpomo mobile ora ono sabuk
pengamane yo nganggo debok gedang
garing opo tali rafia ..
Sing numpak motor roda 2 tetep nguripke
lampu
(awan karo bengi) ..
Sing lampune pedot .. ndang ditukokne
lampu ..
nek perlu lampu neon seng gedi ben
mantep ..
Wong tuku Blackberry utowo android wae
kuat .. Mosox tuku lampu sepuluh ewu
wae aras-arasen ..
Wis Yoo, berita iki sebarno sak Indonesia
lan sak karepmu. Mbok
laksanakke yo alhamdulillah .. ora mbok
laksanake yo AKU RAPOPO
nek ono opo2 yo urusanmu wong aku
dudu mbokmu ..
Seng penting aku wes ngandani yo……..:E> – at Paviliun Wijayakusuma RS Ortopedi Surakarta

View on Path

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

musik player

kalender ODA

November 2014
S S R K J S M
« Okt   Des »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Statistik Blog

  • 33,688 hits
%d blogger menyukai ini: